kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Tuotteet>Lannoitekemikaalit>Magnesiumsulfaattiheptahydraatti

https://www.junschem.com/upload/product/1618208805526703.jpg
Valmistaja 1-3 MM magnesiumsulfaattiheptahydraatti magnesiumsulfaatti

Valmistaja 1-3 MM magnesiumsulfaattiheptahydraatti magnesiumsulfaatti

Lähtöpaikkakunta:

Kiina

Merkki:

JS

Mallinumero:

JS-10

Certification:

SGS ISO

tiedustelu
Tuotteet Kuvaus

Tuote-liiketoiminnan ehdot

Minimitilausmäärä:

1 ton

Hinta:

70-150 USD / TON

Pakkaus tiedot:

 25 kg / pussi tai voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan

Toimitusaika:

<100 tonnia 10 päivän kuluessa
     > 100 tonnia Tulee neuvotella 

Maksuehdot:

TT LC D / A D / P

Supply Ability:

10000 tonnia / tonnia kuukaudessa

1-3 MM magnesiumsulfaattiheptahydraatti magnesiumsulfaatti

1-3mm2 副本

Tekninen kuvaus:
Mgso4-magnesium on klorofyllin keskiosa, fotosynteesi ei voi jatkua ilman sitä. Se on monien entsyymien aktivaattori, kuten se voi edistää karohydraattien metaboliaa, nukleiinihapposynteesiä, fosfaatin konversiota jne.
Se liittyy proteiinien synteesiin moniydinproteiinien elementtinä, se on geenien siirtoväline osana geenien koostumusta.

Tekniset tiedot:

erä

määrittely

Esiintyminen

Valkoiset kiteet

Määritys% min

98% 99% 99.5% min 

MgSO 4% min

48.50

MgO% min

16.0

Mg% min

9.80

PH (5% liuos)

5.0-9.2

osittainen koko 

1-3mm

Hakemus

1, Magnesiumsulfaatti maatalouteen
Puoliautomaattinen PET-pullonpuhalluskone pullonvalmistuskoneen pullon muovauskone PET-pullon valmistuskone sopii
PET-muovisäiliöiden ja -pullojen tuottaminen kaikissa muodoissa
2, Magnesiumsulfaatti varastojen nostamiseen
Magnesium on yleensä lannoitus alkukeväästä ja vuoden lopusta, kunnes ruoho voi tuottaa riittävästi magnesiumia, sitä voidaan myös lisätä rehuun ja juomaveteen lypsylehmän talin kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi laadun parantamiseksi ja: lypsylehmien määrä
3, Magnesiumsulfaatti jokapäiväiseen elämään
Se voi suihkuttaa jalkoihin tai lisäämällä sopivan määrän magnesiumsulfaattiliuosta pyyhkiä pois urheilijan jalka, lievittää lihasjäykkyyttä, poistaa väsymys nopeasti, kun taas iho muuttuu pehmeäksi.
Se auttaa vähentämään rasvaisia ​​hiuksia lisäämällä sopivan määrän magnesiumsulfaattia shampoon, ja hiuksistasi tulee joustavia.Sitä voidaan käyttää keinotekoisena lumena elokuvan draamaryhmälle.

Yritys Advantage

Weifang JS Chemical Co., Ltd. on maailmanlaajuinen kemikaalikauppaa ja -valmistusta harjoittava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee WEIFANG CITYssä Kiinassa.
Rehellisen ja win-win-kaupan, laadukkaan palvelun ja kestävän kehityksen periaatteella. Olemme vakiinnuttaneet pitkän aikavälin
ja vakaa liikesuhde monien tunnettujen kemian yritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla, ja voitti suurta tukea ja luottamusta asiakkailtamme.

Meidän kokonaan omistama tehdas sijaitsee Weifangin Binhain taloudellisen ja teknologisen kehityksen alueella (kansallinen taloudellinen ja teknologinen kehitysalue).
 Tällä hetkellä tehtaalla on 2-etyyliantrakinonilaitos, joka on 3000 tonnia vuodessa ja jolla on itsenäiset immateriaalioikeudet ja joka on saavuttanut edistyneen teknologisen tason Kiinassa. Lisäksi,
 se sisältää täydentäviä kasveja, kuten vedettömän alumiinitrikloridilaitoksen, joka on 2,500 20 tonnia / vuosi, polyalumiinikloridilaitos, 000 100 tonnia / vuosi, magnesiumsulfaattilaitos, 000 XNUMX tonnia / vuosi,
kaliumsulfaattitehdas 60 000 tonnia / vuosi ja rikkihappolaitos 60 000 tonnia / vuosi. Sillä on ammattimainen tuotekehitys- ja suunnittelukyky, erittäin ammattitaitoinen valmistuskapasiteetti ja täydellinen huoltopalvelujärjestelmä.
Weifang JS Chemical Co., Ltd noudattaa aina toimintaperiaatetta "Anna työntekijöiden olla onnellisia, anna asiakkaiden menestyä, myötävaikuttaa yhteiskuntaan" ja tarjoaa asiakkaille korkealaatuista palvelua vakaan ja
korkealaatuiset kustannustehokkaat tuotteet ja huippuasiantuntijoiden konsultointi.

未 标题 -2 副本

Pakkaus ja lähetys

未 标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kuinka saan näytteen?
V: Ilmaisia ​​näytteitä on saatavilla, mutta rahtimaksut ovat tililläsi ja maksut palautetaan sinulle tai vähennetään tilauksestasi tulevaisuudessa.
Kysymys 2: Kuinka vahvistaa tuotteen laatu ennen tilausten tekemistä?
V: Voit saada ilmaisia ​​näytteitä joillekin tuotteille, sinun tarvitsee vain maksaa toimituskulut tai järjestää kuriiri meille ja ottaa näytteet. Voit lähettää meille tuotetiedot ja pyynnöt, me valmistamme tuotteet pyyntösi mukaan.
Kysymys 3: Kuinka käsittelette laatuvalituksia?
V: Ensinnäkin laadunvalvontamme vähentää laatuongelman lähes nollaan. Jos meillä on todellinen laatuongelma, lähetämme sinulle korvaamattomia tuotteita tai hyvitämme menetuksesi.

 
tiedustelu