kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Ohjelmasta

Weifang JS Trading Co., Ltd. on maailmanlaajuinen kemikaalien kauppaa ja valmistusta harjoittava yritys, jonka pääkonttori on WEIFANG CITY, KIINA. Pääkonttorimme tehdas Weifang menjie Chemical CO., LTD sijaitsee Weifangin Binhain talous- ja teknologiakehitysalueella (kansallinen taloudellinen ja teknologinen kehitysalue).
Rehellisen ja win-win-kaupan, korkealaatuisen palvelun ja kestävän kehityksen periaatteella. Olemme luoneet pitkäaikaisen ja vakaan liikesuhteen monien kuuluisien kemianalan yritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla ja voittaneet suuren tuen ja luottamuksen asiakkailtamme.
Tällä hetkellä tehtaalla on 2-etyyliantrakinonitehdas 3000 tonnia/vuosi itsenäisillä immateriaalioikeuksilla, joka on saavuttanut edistyneen teknologian tason Kiinassa, vedetön alumiinikloridi 2,500 tonnia/vuosi, polyalumiinikloridi 30 000 tonnia/vuosi, magnesiumsulfaatti 100 000 tonnia/vuosi, Lisäksi se on täydellinen toimitusketju tukikasveineen, kuten TCCA (triklooriisosyanuurihappo), natriumdiklooriisosyanuraatti (SDIC), syanuurihappo, melamiinijauhe, sitruunahappo jne. Meillä on ammattimainen tuotekehitys ja suunnittelu ominaisuudet, korkeasti koulutettu valmistuskapasiteetti ja täydellinen huoltopalvelujärjestelmä. Meillä on myös erinomaiset asiakassuhteet ja mahdolliset lupaavat markkinat Indonesiassa, Malesiassa, Yhdysvalloissa, Puolassa, Venäjällä, Singaporessa, Pakistanissa, Turkissa, Vietnamissa, Brasiliassa, Thaimaassa jne.
Weifang JS Trading Co., Ltd noudattaa aina toimintafilosofiaa "Työntekijät onnelliseksi, anna asiakkaiden menestyä, edistää yhteiskuntaa" ja tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista palvelua vakaiden ja laadukkaiden kustannustehokkaiden tuotteiden avulla. ja huippuasiantuntijaryhmän konsultointi.